Black Pegazus Magánistálló és Versenypark
Welcome

Köszöntelek

Black Pegazus Magánistálló területén! E hatalmas lovardában nevelem lovaimatkizárólag a sajátjaimat, magán célból. Itt nincs lehetőségetek saját lovat nevelni, viszont a központ területén versenypark is található, ahol mindig van minimum egy aktuális verseny! Várok minden győzelemre éhes jelentkezőt és próbálok minél változatosabb és különlegesebb versenyeket rendezni!

 
Navigation
 
Elite

 

 

 
Actual

 
ChatBox

 
Log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Site

Ajánlott böngésző : Google Chrome, Mozilla Firefox
Ajánlott felbontás : 1024 x 768

Az oldal Google Chrome és Mozilla Firefox böngészőre lett optimalizálva! Más böngészők használata esetén hibák jelentkezhetnek (képek elcsúszása vagy esetleg eltűnése, szöveg egybefolyása, stb.)!

Design : Juditocska

© Copyright
All rights reserved!

Juditocska - 2016-2018

 
Visitors
Indulás: 2008-10-02
 

Fresh and News!

15th International Arabian Horse Festival

2018.06.02. 19:50, Juditocska
Összesítés

Véget ért a 15. nemzetközi arab fesztivál, melyen kis hazánkat két másik magyar istállóval (Unchained Stud és Rockstar Ranch) karöltve mi is képviseltük! Majdnem minden versenyszámban tudtunk lovakat indítani, már sikeresen versenyző, eredményes és még pályakezdő, fiatal csikókat egyaránt!
Jó néhányan közülük sikeres eredményeket és címeket szereztek koruktól és eddigi eredményeiktől függetlenül. Néhány patásunk egyenesen lesöpörte a többi külföldi indulót, amire nagyon büszkék vagyunk!

A fesztivál első versenye a western volt. Ezen belül reiningben és cuttingban volt 3 sikeres lovunk! Reiningben Gummy Bear 16 induló közül első helyen végzett, emellett megszerezte az 'International Western Reining Champion 2018' címet is. Szintén reiningben Master Mind is helyt állt, ő 5. helyen végzett, míg cutting kategóriában Last Man Standing végzett 12 ló közül a 4. helyen. Utóbbi 2 lovunk ezáltal címet nem szerzett.


Gummy Bear

Galoppban szintén 3 lovunk ért el szép eredményeket. Last Brave 9 nevező közül 1000 m-en 2. helyen végzett, továbbá a szavazáson megszerezte az 'International 1000 m Racing Vice Champion 2018' címet, míg 1800 m-en Tequila Sunrise lesöpörte a többi 10 nevezőt, és elsőnek futott be, Kitana X pedig negyedikként ugyanezen a távon. Tequila sem távozott cím nélkül, ő az 'International 1800 m Racing Champion 2018' minősítést kapta meg.

 
Last Brave (balra) és Tequila Sunrise (jobbra)

Távlovaglásban indított lovaink sajnos nem tudták legyőzni külföldi versenytársaikat, így ebben a versenyszámban nem értünk el kiemelkedő sikert. Egyedül Commercenek sikerült egy picit előrébb tornáznia magát, 60 km-en ötödikként végzett, viszont mindössze 9 induló volt ezen a távon.
A díjlovaglás már kedvezőbben alakult a számunkra. Ott 6 lovunk is szépen helyt tudott állni, közülük kettő pedig címet is szerzett. Elsőnek említeném Queen of Fatalityt, aki áprilisban érkezett hozzánk és a versenyzést is csak akkor kezdte meg, eddig mindössze 5 eredménnyel rendelkezik (3 díjlovaglás - ebből 1 abszolút győzelem - és 2 díjugratás), ehhez képest itt a nemzetközi verenyen N-classban 15 nevező közül csak egyet nem tudott lekörözni, így másodikként végzett, továbbá megkapta az 'International N-class Dressage Vice Champion 2018' címet is, közvetlenül utána pedig Chalk Outline szerezte meg a 3. helyet szintén ebben a csoportban. CC-classban egyik sikeres lovunk, Hidden Treasure nyerte el a dobogó 3. helyét, CS-classban pedig Fantom körözte le a többi 9 indulót, így elsőként léphetett fel a dobogóra, Magnum pedig ugyanitt 4. helyet szerzett. Fantom emellett a szavazáson megkapta az 'International CS-class Dressage Champion 2018' minősítést is.

  
Queen of Fatality (balra), Hidden Treasure (középen) és Fantom (jobbra)

Díjugratásban is ugyanilyen sikeresek voltunk, itt is 2 lovunk kapott minősítést, és összesen 4 ló került porondra. LL-classban Bellini Royal lett 18 ló között a legjobb, ezzel 1. helyre kerülve, a szavazáson pedig elnyerte az 'International LL-class Jumping Champion 2018' címet is. L-classban egyedüli noriker ménünk, Dirty Harry 20 ló közül szerzett 2. helyezést,  továbbá kapott egy 'International L-class Jumping Vice Champion 2018' minősítést, és az összes díjugratásban résztvevő ló közül ő szerezte meg a 'Vice Best Jumping Horse 2018' minősítést. Továbbá Chalk Outline itt is jól teljesített, 4. helyen végzett P-classban 14 ló közül, Deep Impression pedig CC-classban 5. helyezett lett.
A cross-country és military versenyszámokban is volt némi sikerünk, Chalk Outline itt is kapott szerepet és egyúttal itt teljesített a legjobban, 1. helyen végzett cross-country hard kategóriában és megkapta az 'International Cross-Country (hard) Champion 2018' címet, továbbá militaryban szintén hard kategóriában 4. lett, míg medium kategóriában Last of Us végzett 5. helyen.

  
Bellini Royal (balra), Dirty Harry (középen) és Chalk Outline (jobbra)

Fogathajtásban szintén Dirty Harry bizonyított csapatban egy patáspajtásával, 2. helyet szereztek, bár mindössze 3 csapat indult, és itt is kapott egy újabb minősítést, az 'International Team Driving Vice Champion 2018'-at, míg native custome kategóriában a mének között Black Heaven lett a nyertes, és 1. helyével együtt méltán kapta meg az 'International Native Costume Stallion Champion 2018' és az összes induló közül a 'Best Horse in Native Costume 2018' minősítést is.
Ezután zárásként következett a fesztivál legfőbb bemutatója, a horse show és az arabian horse show, a csodás patások küllemversenye, és büszkén mondhatom, hogy ezekben a versenyszámokban sincs okunk a szégyenkezésre, sőt! Itt rengeteg lovunk - a csikótól az idősebbig  - nyerte el a nézők és a zsűri tetszését. A kancák között 1 éves kancacsikók kategóriában 3 induló volt, ebből 2 a mi istállónkból, egy pedig a Rockstar Ranchról, tehát mindhárom kancacsikó magyar színekben indult. Adriana Toro csikója, Zahara megvert minket, így a mi két akhal-teke indulónk, Sonador második, míg Flaming Heart harmadik helyet szerzett, továbbá Sonador megkapta az 'International Filly Vice Champion 2018' és a 'Vice Best Show Mare 2018' címet is. 2-4 éves fiatal kancák kategóriában Mighty O'Dream 'International Junior Mare Vice Champion 2018' címével együttesen 2. helyet szerzett, Kitana X pedig 4. helyen végzett. 5-7 éves kategóriában Dracula, a kis amerikai miniatűr kancánk szerzett 4. helyezést. Az arabok között Magic Diamond végzett az élen 5-7 évesek kategóriában 10 ló közül 1. helyen és szerezte meg az 'International Young  Arabian Mare Champion 2018' minősítést, Shalina pedig 4. lett a 8-10 éves kancák között.
A mének sem szerénykednek szépségükkel. Az 1 éves méncsikók kategóriában itt is csak magyar indulók voltunk, három csikó tőlünk, egy pedig szintén Adriana Toro által a Rockstar Ranchról. Érdekesség még, hogy a három csikónk közül kettő pont a Rockstar Ranch tenyészetében született. Egyikük, Red Bull lett az első, angol telivér csikónk, Crystal Prince a második, továbbá előbbi az 'International Colt Champion 2018', míg utóbbi az 'International Colt Vice Champion 2018' címmel is gazdagabb lett. Őket követte harmadikként a Rockstar Ranchos Lunar de Luxe, míg másik náluk született csikónk, Perfect Extreme Sporting zárta a sort 4. helyével. 5-7 évesek kategóriában berber ménünk, Romeo kapott 2. helyet és egyúttal megszerezte az 'International Young Stallion Vice Champion 2018' minősítést is, továbbá Colorado is bizonyított 'International Stallion Champion 2018' címével a 8-10 éves mének között, elsőként végzett. Ugyanitt Sugar-n-Spice, morgan és arab keresztezésű ménünk 4. helyet szerzett. Az összes mén közül Colorado kapta meg a döntő szavazáson a 'Vice Best Show Stallion 2018' címet is. Arab ménjeink közül is ketten szép eredményt értek el, egyikük Califa 2-4 éves társai között  2. és 'International Junior Arabian Stallion Vice Champion 2018' lett, Star of the Night pedig 5-7 éves mének kategóriában söpört le mindenkit a dobogó első helyéről, hogy ő léphessen fel oda és ezzel megkapta az 'International Young Arabian Stallion Champion 2018' címet is.

  
Magic Diamond (balra), Colorado (középen) és Star of the Night (jobbra)

Ezen eredmények tekintetében mindenki láthatja, hogy joggal lehetünk büszkék istállónk lovaira, szinte minden kategóriában szép sikereket értünk el egy-egy patásunkkal, és ezután is azon igyekszünk, hogy kemény edzésekkel még jobb lovakat képezzünk. Reményeink szerint jövőre is indulunk a nemzetközi versenyen, addig pedig leginkább hazai pályán bizonyítunk majd.
Emellett szeretnénk nagyon szépen megköszönni mindenkinek, aki esetleg szavazott valamelyik lovunkra a címek kiosztására szolgáló szavazáson, nélkületek nem sikerült volna ilyen szép minősítéseket szereznünk!

Aki szeretne és még nem tette meg, az nézzen be versenyparkunkba, jelenleg két aktív versenyünkre lehet nevezni, de hamarosan újabbak is kiírásra kerülnek! Addig is egy jármód küllem és egy ritka szakágak versenye vár mindenkit nagyon sok szeretettel!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!